OM OSS

Our Story

OM

Sweet Lemon Thai Kitchen är en familjeägd restaurang med en stolt historia som sträcker sig tillbaka till 1999. Vi är dedikerade till att erbjuda våra gäster en autentisk thailändsk matupplevelse.

Med över 20 års erfarenhet har vi finjusterat våra recept och tekniker för att ge dig de bästa smakerna från Thailand.

Vårt team av erfarna kockar använder endast färska och noggrant utvalda råvaror för att tillaga våra rätter med kärlek och omsorg.

Hos oss hittar du en varierad meny med allt från klassiska thailändska rätter som Pad Thai och Green Curry till spännande specialiteter och vegetariska alternativ.

Vi värdesätter kvalitet och service, och vårt vänliga personalteam ser till att du får en minnesvärd och tillfredsställande matupplevelse varje gång du besöker oss.

Sweet Lemon Thai Kitchen är stolt över att vara en del av Lund och att få vara en destination för både lokalbefolkningen och besökare.

Vi strävar efter att göra varje besök till en kulinarisk resa genom Thailand, där du kan utforska och upptäcka nya smaker och dofter.

Välj oss för att fira speciella tillfällen eller bara för en avkopplande middag med familj och vänner.

Vi är glada att få välkomna dig till Sweet Lemon Thai Kitchen och dela vår passion för thailändsk mat med dig.

Konsekvent bäst thai i regionen genom alla år. Smakar precis lika bra idag som det gjorde när jag åt där för första gången 1999
Oskar Nilsson
Jättegod thaimat i stora portioner. Finns inga sittplatser inomhus, så take-away eller sitta ute gäller här. Funkar ändå med tanke på maten och de bra priserna
Markus P
Sweet Lemon är verkligen en pärla av en thailändsk restaurang för takeout. Deras mat är en smakexplosion som tar dig på en kulinarisk resa direkt till Thailand
Simon G
Äter rätt ofta på sweet lemon och rekommenderar starkt till folk som inte har testat än, har trevlig person och suverän mat till bra pris. Lätt bästa thai maten i Lund!
Isak R